Objednejte si knižní novinku: Manipulační léčba je konečně tady

S hrdostí a nadšením oznamujeme, že se v červnu na pulty knihkupectví dostane dlouho očekávaná kniha Manipulační léčba. Jedná se o 6. české vydání, které je překladem poslední anglické verze revidované profesorem Lewitem a vydané v roce 2010. Současně je v některých kapitolách přepracované a doplněné.

Nadační fond Karla Lewita stál u zrodu této významné publikace. S velkým úsilím a finančními investicemi jsme přispěli k tomu, aby se toto žádané dílo prof. Lewita dostalo opět mezi české čtenáře. Vaším nákupem knihy přímo od nás podpoříte naši činnost a umožníte nám pokračovat v šíření funkčního způsobu myšlení ve zdravotnictví.

Proč objednat knihu právě u nás?

  • Podpora dobré věci: Každým nákupem přímo od Nadačního fondu Karla Lewita přispíváte na podporu dalších projektů v oblasti medicíny a vzdělávání.
  • Exkluzivní dárek: K vaší objednávce přibalíme unikátní fotografii prof. Karla Lewita, doplněnou o jeden z jeho inspirujících citátů. Tento sběratelský artefakt je naším poděkováním za vaši podporu.

Detailní informace o ceně a možnostech platby budou upřesněny hned jak dostaneme finální informaci od vydavatelství.

Jak si knihu předobjednat?

Máte jedinečnou šanci si knihu Manipulační medicína zajistit již nyní prostřednictvím předobjednávky. Stačí vyplnit náš jednoduchý objednací formulář (https://forms.gle/nPW6QouFqg9d6eHLA)

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na vaše objednávky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace