Pojďte nám pomoci znovu-vydat Manipulační léčbu

Nová generace fyzioterapeutů a lékařů, kteří pomáhají svým pacientům od bolestí pohybového systému, se nemá z čeho učit. Pomozte nám znovu-vydat učebnici, která je základním kamenem pro studium diagnostiky a léčby funkčních obtíží pohybového systému.

Profesor Karel Lewit, neurolog, nestor české rehabilitace, napsal nesmrtelnou učebnici pro všechny fyzioterapeuty a lékaře, kteří léčí rukama – manuálně. Jeho poznatky jsou základním kamenem schopností, které denně používají zdravotníci po celém světě k léčbě bolestí pohybového systému.

V České republice je nyní jeho učebnice vyprodaná (5. vydání, Sdělovací technika) a nové generace se nemají z čeho učit. Pan profesor Lewit byl znám jako někdo, kdo se neustále vzdělával a nové poznatky zapracovával do své učebnice. Poslední aktualizovanou verzí je kniha z roku 2009 v angličtině (Manipulative Therapy, Churchill Livingstone). Ctíme přání pana profesora, aby byla přeložena a vydána tato poslední, nejvíce propracovaná verze s nejnovějšími poznatky.

Abychom mohli, jménem Nadačního fondu Karla Lewita, učebnici Manipulační léčby znovu vydat, potřebujeme 300 000 Kč na překlad.

I přes dnešní moderní přístrojově-robotické pojetí světa, mají lidské ruce nezastupitelnou roli v léčbě bolestí pohybového systému.

Děkujeme, že nám pomáháte vzdělávat další generaci zdravotníků, kteří budou umět pomáhat od bolesti svýma rukama!

Odkaz pro darování jakékoli částky:
https://www.darujme.cz/projekt/1202128

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace